Friday, 13 December 2013

AKTIVITI CUTI SEKOLAH PART 1 (KUALA GANDAH, TEMERLOH)

Assalamualaikum w.m.t

Awal cuti sekolah baru ni, kami menziarah mak ngah aku di Bentung. Hubby kata jum jalan2 bawak anak2. My cousin suggested kami ke Kuala Gandah tengok gajah dan deerland. Mesti anak2 suka. Kami sampai awal tak sempat la nak tengok elephant show. Masuk ke National Elephant Conservation  Centre ni for free tapi dialu-alukan sebarang sumbangan.


Anak2 berpeluang feed the elephant. Kat situ ada jual tebu RM3/ikat.

 There are my heroes. Tengok muka Chak tak puas hati tebu dah habis. 
video
They were very happy to feed the elephants exp. Chak and Hasif. Aku lebih berminat tengok pokok2 herba yang ditanam dikawasan tu..Lepas tu kami planned ke deerland pulak..









 

1 comment: