Wednesday, 25 December 2013

AKTIVITI CUTI SEKOLAH PART 2 (DEERLAND TEMERLOH)

video

video



Assalamualaikum w.m.t


Sorry yer lambat nak update. Banyak benor aktivities cuti sekolah ni. Untuk ke Deerland , lps balik menuju ke lanchang ada satu simpang ke kiri. Signboard pun ada. Nampaknya my boys lebih minat ke deerland compared to elephant. kat sini banyak lagi binatang yang ada. Nak masuk kena bayaran tp. makanan untuk deer  disediakan. My boys sangat la enjoyed kat sini. Jum kita tngok some activities kat Deerland ni.


Chak enjoy feeding deers

Haha semua kejar twin 2 nak makan 

Chak nak bawak balik sekor deer ni 

Twin 1 suka tengok kucing hutan ni so cute
Ada Brani...

Tengok Hasif pegang snake selamba je




Twin 1 said cantik la corak dia..eeeee

Percupin yang comel tapi garang tu

Ada ayam putih


Itik yang sangat cantik

 Cuba la bwk anak2 ke sini sure budak2 suka.... Sorry video kat atas pulak uploadnyer.













No comments:

Post a Comment